NIEMAND
IS ZOMAAR
IEMAND

Uw perfecte fiets is geen 'dit is m'n maat en ik rij er mee buiten'-model. Er zijn belachelijk veel soorten 'made-to-measure' of 'Custommade' merken. Laat u niet vangen. De keuze voor een groepset, wat wielen en enkele kleuren is niet hoe wij op maat gemaakt definiëren. Hier fiets je in een andere categorie. Wij beginnen pas uw fiets te bouwen nadat we exact weten wie u bent en wat uw wensen, behoeften en sterktes zijn. Is het comfort? Snelheid? Of beide.

EVERY FRAME IS UNIQUE BECAUSE IT'S BASED ON YOUR MEASUREMENTS AND NEEDS.

BUILDING A PERFECT FRAME IS NOT ONLY ABOUT MEASUREMENTS BUT ALSO ABOUT GEOMETRY AND WHO YOU ARE.

TUBE BY TUBE. THAT'S THE ONLY WAY TO BUILD A FRAME THAT FITS YOU LIKE A GLOVE.

SNELLER. LANGER. STERKER.

OPTIMALISEER UW PRESTATIES,
VERHOOG UW COMFORT,
VERBETER UW UITHOUDINGSVERMOGEN.

De Ascender is baanbrekend. Uw prestaties zullen op elk gebied verbeteren. U zal langer ooit tevoren op uw best kunnen presteren. Met een op maat gemaakte Jaegher krijgt u meer dan alleen een nieuwe fiets. U rijdt de perfecte rit. Dat komt omdat we de tijd nemen om uw maten, uw anatomie en uw behoeften te begrijpen - en dan gebruiken we onze expertise in deze drie gebieden om een fiets te lassen, te bouwen en samen te stellen die bij u past als gegoten.

Jaegher Ardennen 003 2348 2 2

De perfecte rit begint met een perfecte racefiets. Bij Jaegher bestaat er niet zoiets als 'ça va'. Elke fiets die hier buitenkomt voldoet precies aan de exacte behoeften van zijn of haar eigenaar. Elke buis en elk detail van het frame is gemeten en gezaagd, precies volgens uw maten, fietspositie en geometrie.

U ZAL NIET ALLEEN
EEN OP MAAT GEMAAKTE FIETS HEBBEN.
U ZAL ER EEN HEBBEN UIT
HET BESTE DENKBARE MATERIAAL.


Sinds 1934 maken wij fietskaders en fietsen en in die bijna honderd jaar hebben we enkele dingen geleerd over wat een fiets bijzonder maakt. Daarom zijn onze frames zo populair bij echte kenners uit de hele wereld: ze zijn niet alleen op maat gemaakt voor jou - ze zijn ook gemaakt met de allerbeste exclusieve stainless steel buizen, onderdelen en componenten die er te vinden zijn. Zo moet u niet inleveren op kwaliteit, comfort en prestaties. Bekijk de voordelen van de Jaegher-frames als we ze vergelijken met 95% van de titanium, carbon en aluminium frames.

Grafieken zwart

EEN FIETSKADER
MAAKT OF KRAAKT UW RIT
ALS HET NIET PERFECT ZIT.

Koppenberg website crop2 1x1

SAMEN MET EXPERTS
BOUWEN WE UW FIETS VANAF NUL.


Nadat u heeft  besloten om een Jaegher te kopen, zal u een persoonlijke Jaegher-projectmanager hebben. Onze specialisten zullen al hun kennis, ervaring en ook trots gebruiken om u te helpen om van uw Ascender, Hurricane, Interceptor of Tornado een uniek meesterwerk te maken.

U wordt begeleid door elke stap van het proces - van het opmeten, het ontwerpen, de kleuren en de samenstelling van componenten. We begeleiden u door het lassen, het lakken, de assemblage met foto- en video-updates. U wordt van alles op de hoogte gehouden en kan live meevolgen en anticiperen vanop de eerste rij.

Montageblw website 001 260 1x1

ELK ASPECT VAN DE BOUW.


U kan elk aspect bij de bouw van de fiets aanpassen zodat het aansluit bij uw wensen, uw rijstijl en uw smaak. En als er iets is waar u niet zeker over bent, staan we klaar om alle vragen of zorgen te beantwoorden die zich tijdens het proces kunnen voordoen.


PROCESS

Jaegher Ardennen 003 1549 2 1x1

MEER OVER
ONZE STALEN 
GRAVEL BIKE
TORNADO 1934
UNLIMITED

TORNADOMenu
Cart
Loading...
Info

+ Build for you. 
Not vice versa
+ Measurements and geometry
are adopted to your needs
+ Choose or create your design
+ No paint, wet paint or ceramic paint
+ More than 100 colours and colour combinations
+ Components you find
on no other cycle.